Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Ploaia cu animale

Ploaia cu animaleEste un fenomen meteorologic ciudat, reprezentând căderi de animale din cer, uneori de o singură specie, iar alteori în combinaţii de specii diverse.

Martori ai fenomenului se regăsesc în multe ţări şi în multe epoci, născând mistere şi controverse de-a lungul timpului.

Cel mai adesea, ploile conţin peşti, broaşte şi păsări, uneori chiar îngheţate şi prinse în blocuri de gheaţă, fenomen explicat de unii cercetători, în special în timpul tornadelor, prin migraţia unor valuri înspumate din apele mărilor şi oceanelor, ce ar conţine astfel de animale mici, care apoi sunt aruncate pe ţărm, sub formă de ploi de animale. Această explicaţie nu este însă valabilă şi pentru alte soiuri de animale, care nu trăiesc de obicei în apele mărilor, cum ar fi pisicile şi câinii.

Aceste ploi au fost evocate şi de Biblie, dar şi de alte scrieri vechi, precum cele egiptene şi greceşti, ori cele ale Evului Mediu.

În epoca modernă, martori din ce în ce mai mulţi au descris aceste ploi, de exemplu ploaia de şoareci galbeni în 1578 în oraşul norvegian Bergen, apoi în 1962 ploi de broaşte la Tournai, altele s-au semnalat în Norfolk, în 1636 în Franche-Comté – ploi de păsări, 1836 în Cahors, ori în 1861 la Singapore.

În lipsa explicaţii lor ştiinţifice, au fost emise şi multe opinii ezoterice, fondate pe existenţa unor multiple dimensiuni de spaţiu-timp, prin care s-ar putea explica teleportarea unor animale în locuri unde ele nu ar trebui să se afle.

Alte teorii presupun existenţa unor teste secrete ale industriei militare ce deţine tehnologii şi arme electromagnetice ce ar putea manipula în mod artificial mediul, dând astfel naştere, în urma diverselor experienţe, şi unor asemenea manifestări uluitoare, precum ploile de animale.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*