Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Piramida uriaşă din Azore

Piramida uriaşă din Azore

 

O piramidă uriaşă s-a descoperit sub apele Atlanticului, între insulele Sao Miguel şi Terceira din Azorele portugheze.

Ea are baza perfect pătrată, cu vârfurile îndreptate spre cele patru puncte cardinale, o înălţime de 60 de metri şi aria bazei de 8000 metri pătraţi.

Din analizele făcute asupra structurii piramidei, nu se ştie dacă ea a fost construită de om, mister încă nedescifrat nici în cazul piramidelor egiptene.

Se estimează că ea a fost acoperită de ape timp de 20000 de ani, adică din timpul ultimei mari glaciaţiuni, fiind deci construită înaintea erei glaciare.

S-a emis ipoteza că această piramidă a fost creată de civilizaţii extraterestre, şi datorită descoperirilor de artă în piatră, din regiunea insulelor Azore, datând dinainte de venirea portughezilor, precum şi a altor două piramide asemănătoare cu cele egiptene.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*