Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Energia neagră

Energia neagrăÎn universul cunoscut, adică o parte neînsemnată din întregul univers, 73% reprezintă energia neagră, o formă de masă-energie dovedită doar teoretic până acum, care se comportă ca o gravitaţie repulsivă, ducând la accelerarea expansiunii universului. Termenul a fost inventat de Michael Turner, în 1998, conceptul fiind propus de Albert Einstein în 1916, urmat de Jim Peebles şi Bharat Ratra care l-au numit chintesenţă, apoi primele dovezi directe venind de la Supernova, confirmate în Perlmutter, alte rezultate de la SNLS, şi recentele rezultate de la Hubble Space Telecomanda Superior-Z, care indică faptul că energia întunecată este prezentă de cel puțin 9 miliarde de ani.

Energia neagrăÎnţelepciunea antică a considerat eterul ca fiind chintesenţa, elementul pur şi divin al universului, iar un articol al Centrului de Astrofizică de la Harvard Smithsonian, scris pentru NASA, afirmă că oamenii de ştiinţă trebuie să modifice legile cunoscute ale fizicii, precum teoria gravitaţiei a lui Einstein.

 

Dacă energia neagră va continua să domine balanţa energetică a universului, expansiunea spaţiului va continua să se accelereze, aceasta ducând la scenarii de tip Big Rip, în care toată materia universului, atom cu atom, s-ar dezintegra, lăsând un univers infinit şi complet vid, sau Big Crunch, scenariu în care gravitatea ar putea domina universul, care se va contracta în el însuşi până la dispariţie.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*