Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Mitul Peșterii

Mitul PeșteriiLumea sensibilă este o copie palidă a lumii de idei, iar corpul fizic nu are realitate.

Peștera reprezintă lumea sensibilă (realitatea aparentă), întunericul peșterii simbolizează ignoranţa umană analfabetă limitată, tenebrele sunt prejudecăți care ne limitează, focul este lumina cunoașterii, umbrele de pe peretele peșterii sunt opinii aleatorii, bazate pe percepții și imaginație, urcuşul din greu spre iesirea din peşteră – calea inițiatică esențială spre cunoaștere, inteligență analitică; a contempla lumea din afara peşterii – este cunoașterea metafizică a intelectului pur. Sufletul este ca ideea pentru că este nemuritor şi simplu, el cunoaşte lumea inteligibilă printr-un proces de conversie a cărui putere este Erosul ( dragostea are efectul de a uita, primul pas înspre puritate) ; Alegoria peșterii expuse de către Platon în Cartea VII din Republica simbolizează lumea sensibilă în care trăiesc oamenii și speră să ajungă la adevăr prin simțurile lor. Dar această viață este o iluzie.

O altă iluzie este Realitatea virtuală – peştera de azi, în care participanții sunt complet înconjuraţi de imagini virtuale și sunete, conjugate cu ostilitatea oamenilor ce se mulţumesc cu confortul (iluzoriu) al obiceiurilor lor. Imagine EON-reality

Platon:

” [ … ] această urcare din peştera subterană până la soare; și odată ajuns acolo, direcția privirii spre divinitate… ”

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*