Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Mistere bibliei1: Sfântul Graal

Mistere biblice: Sfântul Graal

Leonadro Da Vinci – Cina cea de Taina

Sfântul Graal, amfora folosită de către Iisus la Cina cea de Taină, era un vas cu puteri miraculoase, ori o piatră pură și luminoasă căzută din cer – cum o descrie Wolfram von Eschenbach în Parzival, potirul sfânt ce a dat naștere unui șir nesfârșit de aventuri și căutări în literatura cavalerească a evului mediu, legenda sa fiind preluată și de Wagner în Parsifal.

Se crede că Iosif din Arimateea a primit vasul chiar de la Mântuitor, și multe biserici precum Catedrala Sfânta Maria din Valencia afirmă că l-ar deține, alte surse spun că s-ar afla în Orientul Mijlociu sau pe dealul Glastonbury, însă toate căutările cavalerilor templieri și ale urmașilor acestora au rămas fără succes.

Căutările continuă și azi cu și mai mare interes, Graalul fiind considerat un simbol sacru al deschiderii umane spre a atinge maturitatea spirituală, acum când lumea este zdruncinată din temelii și toate valorile ei tradiționale sunt răsturnate, la scară planetară, ca un ultimatum universal ce ne este adresat spre a ridica voalul și a străpunge misterul veacurilor.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*