Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Bushidō și misterul cireşului spaţial

Bushidō și misterul cireşului spaţialÎn cartea “Bushidō, sufletul Japoniei”, o referință în filosofia morală și marțială, Inazō Nitobe ne vorbeşte despre floarea de cireş, simbol al sufletului japonez, “Floare sălbatică parfumată la răsăritul soarelui.”

Câteva semințe privenind de la un cireş milenar (conform unei legende locale, el ar avea 1250 ani), au fost trimise în noiembrie 2008 la Stația Spațială Internațională.

Întoarse pe Pământ, din ele a crescut un cireș care a înflorit cu şase ani mai devreme decât ceilalți, spre uimirea și bucuria preoților din templul Ganjoji.

Care este misterul cireşului din spațiu? Oamenii de ştiinţă nu ştiu răspunsul …

Şi încă o premieră: în trei ani, vom mânca mere modificate genetic. Aceşti pomi sunt creaţi de compania Okanagan Specialty Fruits din Columbia Britannică, pentru Canada și Statele Unite ale Americii, iar fructele lor nu se mai strică, pentru că s-a eliminat capacitatea lor de a produce oxidaza polifenol. Suntem asiguraţi că merele OGM nu prezintă niciun risc pentru sănătate sau natură.

Motoori Norinaga:

“Insule sacre ale Japoniei! Spiritul vostru Yamato Să fie admirat de către străini, Şi aşa, în aerul parfumat luminat de soarele dimineţii, Floarea de cireş să zboare spre zări, sălbatică și frumoasă! ”

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*