Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Supradotaţi – copii indigo

Supradotaţi - copii indigoBoriska Kipriyanovich este un copil precoce sau indigo, născut la 11 ianuarie 1996 la Volzhskiy, în Rusia, care poate să descrie în amănunt Lemuria – continentul ipotetic situat în Oceanul Indian, deseori confundat cu continentul Mu din Pacific şi civilizaţia marţiană, de unde este originar prin reîncarnare.

Boris a pronunţat primul cuvânt la 4 luni, prima frază la 7 luni, a citit la un an şi a pictat la doi, când a început să povestească despre vieţile sale anterioare pe Marte şi în Lemuria – ai cărei locuitori ce măsurau 9 metri înălţime sunt acum morţi şi îngropaţi sub ape, şi că va reîntâlni reîncarnarea vechiului său prieten lemurian în această viaţă.

Spune că suprafaţa lui Marte a fost locuită, dar în urma unui război nuclear marţienii s-au refugiat într-un oraş subteran, ca urmare a pierderii atmosferei planetei, că ei respiră gaz şi sunt înalţi de 7 metri, iar atmosfera pământului i-ar îmbătrâni.

Salută cu “kailis”, salutul marţian.

Boris a venit pe Pământ în epoca Lemuriei, într-un OVNI oval, descris într-o compoziţie ciudată (de la interior spre exterior : un strat reprezentând 25% din volumul dispozitivului din metal, 30 % dintr-un strat de material de cauciuc, 30 % metale din nou și 4 % dintr-un material special magnetic ” care permite ambarcațiunii a zbura oriunde în univers dată încărcată cu energie ” ) .

Copilul indigo, numit astfel datorită aurei sale de culoare indigo, de asemeni numit copilul stelelor, al luminii, ori de cristal, este o expresie venită din New Age pentru copiii născuţi la finele secolului XX, cu aptitudini psihologice şi spirituale speciale, puteri paranormale şi destine de a crea o nouă eră. Acest concept a fost reformulat de către Nancy Tappe la începutul anilor 80, devenind apoi tema centrală a multor lucrări scrise de Lee Carroll ssi Jan Tober.

“Copiii indigo ” sunt descrişi ca şi copiii supradotați și / sau de eșec școlar, având o inteligență superioară și maturitate spirituală ( deveniţi autişti, dislexici sau hiperactivi ca reacție împotriva sistemului de învățământ ). Aceştia ar trebui să fie educați în funcție de noi criterii adaptate la specificul lor, nerecunoscuţi ca o boala sau un handicap, dar prezentaţi ca o mutaţie.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*