Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Misterele Bibliei3: Sodoma şi Gomora

Misterele Bibliei: Sodoma şi GomoraConform Bibliei, Sodoma şi Gomora erau două dintre cele cinci cetăţi aflate la sud de Marea Moartă şi care au fost distruse din poruncă divină, din cauza desfrânării locuitorilor, dintre aceştia rămânând în viaţă doar Lot şi cele două fiice ale sale, care au dat naştere la doi fii, Moab şi Ben-Ammi (Facerea 19:31-38).

Dar au existat cu adevărat aceste oraşe?

Unde era locaţia lor exactă?

După îndelungi cercetări, arheologii au decis că Sodoma s-ar fi putut afla pe actualul sit arheologic de la Bad edh-Dhra din Iordania, iar Gomora putea fi pe situl de la Numeira, ambele în statul Iordania, la sud de Marea Moartă, siturile datând din Epoca Bronzului, în apropiere aflându-se şi Muntele Sodoma.

Ploaia de pucioasă şi foc despre care vorbeşte Biblia că ar fi căzut din cer (Geneza 19:24-25) este explicată ştiinţific ca fiind probabil o erupţie vulcanică, ori un cutremur care a dat naştere unui incendiu imens, ce a ars totul în câteva clipe, fapt care explică urmele de arsuri şi de sulf rămase pe pietre.

Zidurile înalte descoperite indică statura înaltă a vechilor locuitori, şi de semnalat că tot aici s-au găsit şi urmele unor piramide în scări, asemănătoare cu cele egiptene.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*