Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Misterele Bibliei10: Șarpele

Misterele Bibliei: ȘarpeleÎn Geneză, șarpele este un locuitor al Edenului, ce o seduce pe prima femeie, Eva, îndemnând-o să mănânce fructul oprit, din pomul cunoașterii binelui și al răului, ocazie cu care aflăm un amănunt deloc obișnuit: șarpele era un animal vorbitor, cu grai uman.

Demersul lui va duce la expulzarea primilor oameni din Eden, și la condamnarea șarpelui să se târască veșnic pe pământ, ceea ce dă naștere întrebării: cum arăta oare șarpele înainte de a se târî?

Cum mergea el înainte și, de fapt, în ce a constat pedeapsa divină?

Spre a se târî pe pământ, i-au fost tăiate picioare, ori aripi?

Și-apoi, cum oare arătau și mergeau celelalte viețuitoare ale Pământului?

Dar Adam și Eva?

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*