Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Misterele Bibliei9: Cine a fost soția lui Cain?

Misterele Bibliei: Cine a fost soția lui Cain?Cain, primul fiu al primilor oameni de pe Pământ, Adam și Eva, a fost în același timp și primul ucigaș, omorându-l pe fratele său Abel.

Alungat de Dumnezeu pentru comiterea acestui păcat, deși vinovat, el îi cere Domnului să-l apere dacă oricine va voi să-l omoare.

Apoi se căsătorește cu Awan și are mulți urmași, răspândind astfel rasa umană…

Dar cine era Awan, și cine ar fi putut să-l omoare, dacă Adam, Eva și Cain erau singurii oameni de pe pământ?

Desigur, ar fi putut să-l omoare Adam, Eva și animalele, caz în care Cain ar fi fost răzbunat de 7 ori, după promisiunea divină.

Pentru Awan există două explicații posibile, ambele foarte controversate: ori în afară de Adam și Eva mai existau și alte perechi care zămisliseră alți prunci, despre care Geneza nu amintește nimic, ori Awan era o soră a lui Cain, despre care, din nou, nu se scrie nimic, dar în acest caz, încrucișarea lor a fost incestuoasă și a rămas nepedepsită, contrar episodului Sodoma și Gomora în care am văzut că toți cei astfel vinovați au pierit până la ultimul, din pedeapsă divină.

Un papă din Evul Mediu susținea că evreii proveneau din spița lui Cain, pe când creștinii, împreună cu Iisus, proveneau din spița lui Abel; însă despre Abel nu știm să fi avut prunci înainte de a fi fost omorât, și nici cu cine i-ar fi putut avea…

Așadar, cine era Awan, câți oameni mai erau pe Pământ, și cine îi făcuse?

Articol scris de

1 comment to Misterele Bibliei9: Cine a fost soția lui Cain?

  • George

    Daca luam Biblia intr-un sens strict literar, nu vom intelege mare lucru din ea. Cain si Abel, la un anumit nivel de interpretare, reprezinta lupta dintre pastori si agricultori, sau dintre oamenii care nu apartineau si nu depindeau de un loc anume de pe Terra, prin urmare nici simtul proprietatii sau al posesiunii nu era inca format si aceia care incepusera sa formeze primele asezari. Trebuie luat in considerare ca “alungarea din Eden” reprezinta izolarea Constiintei in corp, in materie.

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*