Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Misterele Bibliei8: Cele zece triburi dispărute ale lui Israel

Misterele Bibliei : Cele zece triburi dispărute ale lui IsraelConform Vechiului Testament, cele zece triburi pierdute populau regatul Israelului înainte de distrugerea sa.

Geneza se termină cu instalarea în Egipt a celor 12 fii ai lui Iacob, întemeietorii celor 12 triburi.

După o perioadă de diviziune, ele sunt reunite de Saül, fiind conduse apoi de David şi mai târziu, de Solomon.

După moartea acestuia, regatul se desparte în două părţi: regatul lui Israel, cu capitala la Samaria, şi regatul lui Iuda, cu capitala la Jerusalim.

Dispariţia acestor triburi a suscitat diverse ipoteze de-a lungul timpului, printre care asimilarea lor de către populaţiile orientale, ori refugiul lor în diverse regiuni ale lumii, ipoteză ce a antrenat numeroase căutări.

În spiritul acestei ipoteze, ca descendenţi ai lui Israel au fost identificate grupări din Etiopia, la frontiera Birmaniei, în nord-estul Indiei, în Africa australă, dar de asemeni în Zimbabwe, Malawi, Mozambique, precum şi alte grupuri care se pretind a fi urmaşii celor zece triburi ale lui Israel, nerecunoscute însă oficial. Există o asociaţie israeliană consacrată căutării triburilor pierdute – Shavei Israel.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*