Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Misterele Bibliei4: Chivotul Legământului

Misterele Bibliei: Chivotul LegământuluiNumit de asemeni Chivotul Legii sau Chivotul lui Dumnezeu, Chivotul Legământului este descris în Exodul Biblic, unde se spune că ar conține tăblițele de lut cu Cele zece porunci primite de Moise pe muntele Sinai, toiagul lui Aaron și o cantitate mică de hrană, mana căzută din cer care le-ar fi ajuns evreiilor timp de 40 de ani în deșert, după eliberarea din robia Egiptului.

Chivotul era cea mai de preţ comoară a poporului ales şi se afla în Ierusalim, casa Templului lui Solomon.

Este descris ca fiind un cufăr mare de peste un metru şi poleit cu aur, cu mânere din lemn şi doi îngeri din aur, cu aripile întinse, şi se pare că ar fi dispărut după alungarea israeliţilor de către babilonieni din anul 607 î.Hr.

Diverse speculaţii spun că el ar fi fost ascuns în Egipt sau în Etiopia, la Aksum, sit vechi de peste 1700 de ani, ale cărui labirinturi subterane sunt împânzite de capcane mortale pentru exploratorii tunelurilor.

Alţii spun că intervenţia divină l-ar fi ascuns până la apariţia celor drepti, care vor merita descoperirea lui.

Pentru că nu există nicio mențiune despre distrugerea acestuia şi nici vreo referință scrisă despre locul unde s-ar putea afla în prezent, oamenii îl caută sperând încrezători în rezolvarea acestui mister.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*