Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Icoana îngerească de la Piatra Scrisă

Icoana îngerească de la Piatra ScrisăOdată cu începerea construirii tunelului pentru calea ferată Caransebeş – Orşova s-a descoperit, pe peretele muntelui, o icoană de o frumuseţe rară, despre care se spune că nu a fost pictată de mâna omului.

Icoana Sfintei Treimi se află pe bolta capelei de la Piatra Scrisă, pictată direct pe stâncă, poate de vreun înger, după cum afirmă localnicii.

Unii istorici spun că acolo ar fi existat o grotă în care a locuit un călugăr, probabil Sfântul Nicodim, iar prima atestare este din anul 1788, locul fiind încă de atunci cunoscut ca „Stânca Sfintei Treimi“, iar în anul 1822, pictorul Moise Buru Scriitoru a restaurat icoana minunată.

Mai târziu, prin anul 1929, familia Dragomir a ridicat în memoria fiicei lor, o capelă de 8 metri lungime şi 4 metri înălţime, iar în 1930, Episcopia Caransebeşului a ridicat o casă cu etaj pentru personalul monahal şi o clopotnită, astfel apărând aşezarea monahală numită Schitul de la Piatra Scrisă.

Când s-a început construirea căii ferate dintre Caransebeş şi Orşova, localnicii au fost împotriva continuării tunelului, iar inginerul Mihlheisen a schimbat planul lucrării, deviind ieşirea tunelului spre Armeniş, la câţiva metri înspre apus de icoană.

Tradiţia locală spune că e bine să arunci un bănuţ în grota de lângă capelă şi să-ţi pui o dorinţă, iar Sfânta Treime ţi-o va îndeplini, dacă ai inima curată.

De această icoană sunt însă legate şi multe miracole de însănătoşiri ale drept-credincioşilor care au îngenuncheat înaintea ei.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*