Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Misterele Bibliei5: Codul Bibliei

Misterele Bibliei: Codul Bibliei

Exemplu de cod biblic

I se mai spune Codul Tora şi conţine un set de mesaje şi profeţii ascunse în Biblie, informaţii de preţ cu privire la viitorul omenirii.

Newton a fost primul om de ştiinţă convins că Biblia conţine un cod secret ce ascunde o profeţie.

Preocupat de teologie ezoterică, el a căutat să descifreze această criptogramă complexă realizată de Dumnezeu, iar matematicianul Elyahu Rips, expert în fizică cuantică, a continuat cu succes aceste cercetări, confirmate de matematicieni de renume de la Harvard, Yale si Universitatea Ebraica.

Deşi mulţi cercetători au confirmat veridicitatea acestui cod, interese obscure continuă să-l ţină secret, în pofida multor profeţii descifrate din Biblie, care în timp s-au dovedit a fi exacte, precum primii paşi ai omenirii pe Lună, ori avertismentul adresat prim-ministrului israelian Ytzhak Rabin că o profeţie decodificată din Biblie îi anunţa asasinarea, ceea ce s-a şi întâmplat un an mai târziu, asasinul său afirmând că avusese o misiune divină.

Rips spune că Biblia este ca o grilă uriaşă de cuvinte încrucişate, în matrice secvenţiale. În imagine este un exemplu de cod biblic.

Aranjând literele din Geneza 26:5-10 într-o matrice cu 33 de litere pe coloană se obţin cuvintele “Biblia” și “cod” (în engleză).

Nenumărate alte aranjamente pot da alte cuvinte.

Oare ce lucruri ni se mai ascund?

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*