Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Misterele Bibliei6: Arca lui Noe

Misterele Bibliei: Arca lui NoeDe-a lungul timpului, oamenii s-au întrebat mereu unde se află Arca lui Noe, corabia imensă construită din îndemn divin pentru a salva familia şi animalele de marele potop din anul 3300 î.Hr., realizată cu lemn gofer, necunoscut ingineriei maritime.

Deşi geologii spun ca planeta noastră n-a cunoscut niciodată un potop global, asupra faptului că aceasta este o poveste adevărată au căzut de acord evreii ortodocşi, creștinii și musulmanii, dar şi alte popoare ce păstrează povestiri asemănătoare în mitologia lor, ca sumerienii, în Epopeea lui Ghilgameş, ori grecii în povestea lui Pyra și Deucalion.

Textul biblic indică muntele Ararat ca fiind locaţia vechii ambarcaţiuni, ba chiar întreaga regiune muntoasă a Armeniei.

Astfel, în urma numeroaselor cercetări de până acum, s-au localizat trei variante în care Arca s-ar putea afla:
– pe vârful muntelui Ararat, unde o imagine din satelit arată o zonă numită “anomalia de pe muntele Ararat”
– situl Durupinar, în apropierea Vârfului Ararat
– în estul Turciei, la 4000 metri pe muntele Ararat, unde s-au găsit structuri de lemn vechi de 4800 de ani, perioadă care ar putea coincide cu cea a potopului, şi printre care existau şi cuşti de lemn pentru animale.

Această regiune va intra în Patrimoniu International UNESCO şi săpăturile arheologice vor continua până la dezlegarea misterului.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*