Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

România cea necunoscută, unică şi miraculoasă

România cea necunoscută, unică şi miraculoasăDacă cea mai veche piramidă din lume ar fi cea de la Visoko -Bosnia, ce datează de 12.000 de ani, cu mult mai veche decât celebrele piramide din EGIPT, în schimb, cele mai vechi locuinţe din lume în bordeie sunt cele din Oltenia: 18.000 de ani înainte de Christos!

Continuăm cu alte date despre România, informaţii necunoscute ori ascunse de diverse teorii ale conspiraţiei mondiale:

– cea mai veche activitate de minerit şi cel mai vechi târnăcop de miner
– cea mai veche activitate metalurgică a aramei din lume – 8.000 de ani înainte de Hristos
– cea mai veche scriere din lume – tăbliţele de la Tartaria, judeţul Alba, 5-6.000 înainte de Hristos
– primele furnale din Europa
– cultura traco-dacică este anterioară civilizatiei Sumeriene
– cea mai veche agricultură din Europa, datând din neolitic
– Potopul descris în Biblie a avut loc pe malul Mării Negre
– corectitudinea traco-dacilor era vestită în lume
– asemănarea Olimpului – muntele zeilor, cu Munţii Bucegi, pe care nu întâmplător se află Sfinxul despre care se spune că a servit ca model în realizarea Sfinxului din Giza
– prima şcoală construită în anul 1400 î.Hr.
– mărturii ale lui Homer, Platon, Socrate şi Herodot despre paradisul terestru al zonei nord-dunărene ce conţine toate bogăţiile pământului pe toate formele de relief, ca şi despre locuitorii acesteia, ce păstrează şi acum limba şi tradiţille strămoşeşti vechi de 7000 de ani.

Misionarul indian creştin Sadhou Sundar Singh scria despre România cu mult respect, anunţând o perioadă de glorie pentru poporul român, binecuvântat şi cu viitor mesianic.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*