Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Misterele Biblice15: orașul legendar al regelui biblic David

Misterele Biblice: orașul legendar al regelui biblic DavidPovestim istoria dintr-un punct de vedere literar și științific, fără intenţie profetizantă. Cine era David, prezentat în Biblie ca cel de al doilea rege al lui Israel? David sau DWYD în ebraică înseamnă ” iubit “.

Erou al Israelului, David l-a învins pe uriașul Goliat cu o praștie, apoi a fost al doilea rege al Regatului unit al Israelului, proclamat ca Mesia, conform evangheliilor Noului Testament, Matei și Luca, strămoșul lui Iisus.

El a cucerit Ierusalimul, unde a transferat Chivotul Legământului și a fondat un regat mare ce se întindea de la granițele Egiptului la Eufrat.

În tradiția islamică, David era un mare rege-profet, un judecător cufundat în înțelepciune, pentru îndeplinirea voinței lui Allah.

David a fost un mare şi recunoscut războinic, dar şi muzician și poet, și scrierilor lui li se conferă o mare contribuție la Cartea Psalmilor.

A fost evocat de-a lungul secolelor de mari artisti, cum ar fi Donatello, Verrocchio, Michelangelo, Handel, Mozart.

David a fost ales ca model al monarhiei franceze, ca ideal de justiție şi de puritate, a fost o figură eroică a Evului Mediu.

Conform Bibliei, el este îngropat în cetatea lui David (fondată de către Enoh), în sanctuarul Domnului pe Muntele Sion, emblemă a prezenței și binecuvântării lui Dumnezeu.

Potrivit oamenilor de știință, însă, Mormântul lui David pe muntele Sionului este o structură medievală, fără bază istorică, așa cum sunt mai multe locaţii încă disputate şi controversate.

Noile cautari arheologice tocmai au descoperit o fortificaţie masivă, veche de 3800 de ani, şi câteva fragmente din ceramică, ce dau speranţa că acolo ar fi putut fi cetatea lui David, dar cercetarile continuă, pentru că nimic nu este încă sigur.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*