Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Misteriosul Semnal din Cosmos

Misteriosul Semnal din CosmosAstronomii americani conduşi de Dr Esra Bulbul de la Harvard-Smithsonian Centre for Astrophysics au detectat de curând un semnal misterios, venit de la 250 de milioane de ani lumină.

Mai exact este vorba de o puternică descărcare de raze X într-un roi de galaxii îndepărtat, o imensă structură din Univers, numită Perseus.

Acesta ar putea fi un indicator al materiei întunecate ce formează 85% din Univers.

Considerată invizibilă, această misterioasă materie nu emite şi nu absoarbe lumină, fiind identificată doar datorită influenţei gravitaţionale avute asupra obiectelor cosmice, respectiv stele şi galaxii.

Oricare va fi explicaţia acestui straniu fenomen, cu siguranţă va deschide o nouă cale în Universul Cunoaşterii.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*