Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Evoluția cosmică – 13.8 miliarde de ani

Evoluția cosmică - 13.8 miliarde de aniSimularea numerică realizată de Institutul de Tehnologie din Massachusetts, Statele Unite ale Americii se numeşte Illustris şi reproduce evoluția materiei și formarea galaxiilor în urmă cu peste 13 miliarde de ani, un film care reuşeşte să facă distribuirea diferitelor tipuri de galaxii, spirale, eliptice şi neregulate, într-un mod foarte corect.

Simularea numerică a lui Mark Vogelsberger atinge o mare precizie, pentru că dezvăluie complexitatea cadrului cosmic, chiar și filamente de gaz, în bule albastre, grupuri și superciorchini de galaxii, și în portocaliu, influența găurilor negre supermasive intergalactice.

Creatorii acestei simulări au împărţit cubul ” martorul universului ” în 12 miliarde de celule, reprezentând aproximativ 12 milioane de ani după Big Bang, o multitudine de modele şi formări de galaxii, stele și găuri negre supermasive, nuclee galactice active în găuri supermasive, și vânturi stelare și galactice, toate acestea fiind similare similare cu datele obținute de la cele mai mari telescoape terestre și spațiale.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*