Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Ion Creangă – jurământul misterios

Ion Creangă - jurământul misteriosDocumentul olograf descoperit de curând în arhivele Muzeului Literaturii Române din Iaşi ne aduce un misterios jurământ semnat de Ion Creangă şi de alţi cărturari români, membri recunoscuţi ai Masoneriei:

„Jur pe onoare şi conştiinţă/ Mă leg pe suflet şi pe Dumnezeu/ Să lucrez din toată inima pentru ridicarea neamului românesc/ Să respect şi să execut toate hotărârile luate de comitetul din care fac parte. Şi să păzesc secret absolut./ Aşa să-mi ajute Dumnezeu şi Sfânta Cruce“.

Toate marile religii, precum Biblia, Coranul, Dao de Jing, Vedele hinduse, Tripitaka budiste, sau alte scrieri considerate sacre, s-ar părea că s-au reunit prin idealuri comune, morale şi spirituale, concretizate prin acest jurământ care, în fapt, afirmă credinţa într-o „Ființă Supremă“, ori un „Mare Arhitect al Universului“, cum îl numesc organizaţiile masonice.

În lume, numărul masonilor se estimează la circa 4 milioane, împărţiţi în loje albastre, iar în România, fondată în 1880, masoneria a cuprins majoritatea cărturarilor din secolul al XIX-lea. Emblema actuală a Marii Loji Naționale din România, are inscripția „învinge sau mori“ în latină.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*