Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

16 Iunie, Ziua Copilului African

Ziua copilului AfricanÎn 16 iunie 1976, în Africa de Sud, la Soweto, în timpul apartheidului și cu susținerea mișcării Conștiința neagră, mii de copii și studenți au ieșit în stradă pentru a cere dreptul la educație și cultură. Autoritățile au deschis focul asupra mulțimii dezarmate și au omorât sute de copii, pe lângă miile de răniți. Hector Pieterson de 12 ani, unul dintre primii uciși, a devenit simbolul represiunii, iar fotografia luată de Sam Nzima, cu băiatul purtat în brațe de un coleg, a făcut înconjurul lumii. În săptămânile următoare, revoltele s-au înmulțit, cu alte mii de morți și răniți, până la sfârșitul regimului de apartheid.

Dorința copiilor africani a rămas încă departe de împlinire pentru mulți din ei, unii trăind în condiții inumane, de război, foamete și boli. Însă tot mai mulți fii ai Africii reușesc să obțină burse în marile universități ale lumii, contribuind prin munca și talentul lor la dezvoltarea și progresul omenirii.

Ziua de 16 iunie este celebrată ca ziua copilului african, simbolizând dorința copiilor de libertate și învățătură.

Cu această ocazie, reunim aici câteva desene și pliante primite de redacție de la colaboratorii noștri din Africa : desene ale unor copii din Tunisia, precum și de la orfelinatul JCM din Togo., domnul Aristide Zinsou.

Articol scris de

Ziua copilului African1

Ziua copilului African4

Ziua copilului African3

Ziua copilului African2

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*