Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Misterul din Woolpit

Misterul din WoolpitS-a scris mult despre cei doi copii verzi apăruţi pe neaşteptate în satul englez Woolpit, întâmplare amintită mai întâi în scrierile medievale Historia rerum Anglicarum de William de Newburgh şi Chronicum Anglicanum de Raoul de Coggeshall – abatele mânăstirii din Coggeshall, apoi, în 1934, a scris pe larg toată povestea Herbert Read în cartea sa The Green Child.

Giraud de Barri şi Charles Oman au făcut cercetări amănunţite şi au adus probe şi argumente, apoi E. W. Baughman şi Martin Walsh au adus completări. Lor le urmează istoricii Jeffrey Jerome Cohen şi Francis Godwin, iar un articol apărut în 1996 în magazinul englez Analog nu mai lasă nicio urmă de îndoială.

Dar despre ce este vorba?

Pe scurt, despre doi copii apăruţi în mod misterios în Suffolk, satul Woolpit, şi găsiţi de localnici într-o capcană pentru lupi. Nu faptul că se exprimau într-o limbă complet necunoscută i-a uimit pe săteni, ci culoarea pielii lor, care era cât se poate de verde. În plus, copiii nu mâncau nimic, în afară de fasole verde, ori alte legume. Cu timpul însă au început să mănânce pâine şi alte alimente, iar fata s-a acomodat cu noua ei viaţă. Băiatul însă nu a rezistat, murind în scurt timp.

Întrebată ce îşi amintea despre venirea lor în sat şi viaţa de dinainte, fata a spus că trăiau într-o aşezare unde soarele nu străluceşte niciodată, probabil o lume subpământeană, unde totul este verde, şi că într-o zi jucându-se printr-o peşteră necunoscută, s-au afundat în tuneluri şi s-au rătăcit, nemaigăsind drumul de întoarcere. Aşa au ajuns în capcana de lupi în care i-au găsit localnicii.

Duncan Lunan avansează ideea că ei ar fi putut fi trimişi accidental de o disfuncţionalitate a unui transmiţător de materie de pe planeta lor de origine, numindu-i „copii căzuţi din cer”, iar culoarea lor datorându-se consumului de plante extraterestre modificate genetic.

Istoricul Derek Brewer propune însă o altă teorie, prin care cei doi copii ar fi avut o boală de nutriţie, o aşa-zisă cloroză, ce ar fi putut parveni din carenţe alimentare şi ar fi dat culoarea verde a pielii. Asta însă nu explică limba necunoscută în care vorbeau, şi faptul că nimeni nu-i cunoştea, şi nimeni nu i-a căutat vreodată.

De remarcat că un fapt asemănător s-a semnalat şi în Spania. În 1965, John Macklin relatează o întâmplare asemănătoare, petrecută în anul 1887 în satul spaniol Banjos, pentru care însă nu există date de cercetare.

Până la noi descoperiri, copiii cu pielea verde rămân un mister nedezlegat.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*