Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Cimpanzeii din labirintul virtual

Cimpanzeii din labirintul virtualDupă cum știm deja, cimpanzeii manifestă un comportament social exterm de complex, folosesc aparate, învață și memorează, ba chiar suferă de criza de la patruzeci de ani…

Deși dotați cu facultăți intelectuale avansate, ei totuși nu depășesc copiii la nivelul capacităților cognitive în diverse domenii.

Francine Dolins, specialist în comportamentul animal de la Universitatea din Michigan, a experimentat posibilitatea cimpanzeilor de a se orienta în spațiu, pierduți în mijlocul unui labirint virtual.

Alături de ei, au participat și subiecți umani, copii și adulți, pe un traseu în care afișe cu dreptunghiuri albastre indicau drumul bun de urmat, iar cele cu triunghi maron, calea de evitat.

Cu toții s-au comportat bine, reușind să ajungă la capăt, dar surpriza uriașă a venit de la o femelă numită Panzee, care i-a întrecut pe toți copiii, precum și pe mulți adulți, dovedind calități nebăbuite în a se orienta în spațiu.

Așadar, nu uitați: dacă vreodată vă pierdeți prin jungla africană, adresați-vă cu încredere cimpanzeilor!

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*