Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Muzică preistorică : concert de pietre din neolitic

Strămoșii noștri preistorici cântau concerte în piatră, iar sunetul lor ne-a parvenit intact, dupa mii de ani, ca în exemplul pietrelor muzicale din Sahara neolitică.

Litofon preistoric

Litofon preistoric

Litofonul este un instrument muzical datând din preistorie, întâlnit în special în China. Este vorba de un instrument de percuție format dintr-un ansamblu de pietre sonore, așezat pe pământ ori suspendat, și lovit cu baghete de lemn ori cu alte pietre.

Litofonul Stradivarius

Litofonul Stradivarius

Litofon înseamna în traducere mot-a-mot ” pietre cu voce “, șlefuite, cilindrice, de 80-100 cm lungime, în cea mai mare parte descoperite de militarii staționați în coloniile din Africa la începutul secolului XX, pietre de o mare calitate sonoră.

Primul litograf saharian a fost identificat în 2004 de Erik Gonthier, care i-a dat numele de Stradivarius, datorită frumuseții sale.

Între Mauritania și Sudan există astfel de instrumente vechi de 10,000-4,500 ani, dar în preistorie se cânta de asemeni la stalactitele unei grote, numită ” prima sală de cinema a omenirii ” (Peștera Luray din China), sau la o mare piatră de temelie.

Articol scris de

Ascultați miraculoasele sunete venite din preistorie !

 

Pestera Luray din China

Pestera Luray din China

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*