Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Blestemul Faraonului

Blestemul FaraonuluiTutankhamon (n. 1341 î.Hr. – d. 1323 î.Hr.) a fost un faraon din dinastia a 18-a, conducătorul Egiptului între anii 1333 î.Hr. – 1324 î.Hr. El este fiul faraonului Amenhotep IV (Akhenaton) și al reginei Kiya, făcând parte din Noul Regat, dinastia a 17-a, numită și Epoca de aur a faraonilor. S-a căsătorit la vârsta de 7 ani cu frumoasa Ankesenamon, sora sa vitregă, și a urcat pe tron la 9 ani. A murit la 18 ani, fie din cauza unei lovituri la cap ce i-a fost provocată de vizirul său, Ay, pentru a prelua puterea, fie omorât de soția sa pentru că nu-i făcea copii sănătoși, fie într-un accident de vânătoare.

Presupunerile sunt multiple și misterul străbate veacurile. În anul 1925, mumia lui Tutankhamon, mormânt găsit în Valea Regilor, a fost deschisă și analizată de către echipa arheologului egiptolog Howard Carter, sponzorizat de bogatul nobil englez, Lordul Carnarvon. Atunci când Carter și Carnavon au coborât treptele piramidei, Carnavon a fost înțepat de o insectă, iar când a tăiat-o cu o lamă, înțepătura s-a infectat, provocându-i o pneumonie, și apoi, pe 5 aprilie 1923, a decedat. De menționat că înainte de asta, canarul lui a fost mâncat de un șarpe (simbolul faraonului), chiar în ziua când mormântul a fost deschis. Apoi, alți zeci de oameni care au participat la descoperirea, paza și analiza mormântului, au murit în următorii 20 de ani, în condiții ciudate…

Unii cred că a fost de vină blestemul faraonului, cel care apare în multe inscripții în forma: “Cel ce va atinge mormântul faraonului, va fi răzbunat de leu, crocodil și de către hipopotam” sau “Moartea îi va secera pe cei care vor tulbura liniștea faraonului”. Se crede că moartea lui Carnavon ar avea legatură cu profanarea mormântului. Când l-au deschis, ca să scoată masca de aur, Carter ar fi trebuit să-i profaneze mumia. De aceea, mulți îl acuză pe Carter, că ar fi distrus toate doveziile morții sale și ar fi produs acel blestem.

Rămân multe întrebări și presupuneri legate de Blestemul celui mai celebru faraon din Valea Regilor, mumificat și perfect conservat de-a lungul timpului, însă singurul faraon îngropat fără inimă…

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*