Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

NASA : 715 planete noi

NASA anunţă descoperirea a 715 planete noi. NASA : 715 planete noi

Până acum au fost descoperite, în tolal, 1.000 de planete în galaxia noastră.

Patru dintre aceste planete se află în aşa-numita zonă locuibilă de pe orbita unei stele, ceea ce înseamnă că ar putea susţine forme de viaţă.

Planetele au fost reperate cu ajutorul telescopului spaţial Kepler şi verificate folosind o tehnică nouă, despre care cercetătorii spun că va duce la descoperiri planetare de excepţie.

„Am putut deschide strâmtoarea care ne oferă acces la filonul principal şi ne permite să descoperim de peste 20 de ori mai multe planete decât s-au găsit şi anunţat până acum, deodată”, a declarat Jack Lissauer, de la Centrul de Cercetare Ames al NASA.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*