Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Stiinţă: Naşterea unei planete

 

Stiinţă: Naşterea unei planete

Telescopul ALMA de pe platoul chilian din Anzi, la 5.000 de metri peste nivelul mării, a capturat primele imagini ale unui corp ceresc aflat la 456 de ani-lumină depărtare de Terra, în constelaţia Lupului, care arată cum se formează o nouă planetă.

Este vorba de două fluxuri de gaze care unesc discurile interioare şi exterioare ale materialului cosmic ce înconjoară o stea. Planetele gigant formate din gaze, ca Jupiter, iau naştere prin colectarea de praf și moloz care se adună în jurul unei stele noi.

Iată primele imagini cu naşterea unei planete :

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*